Luokittelematon

Aivan mieletön fiilis!

12.04.2011, suttura

Olin eilen illalla uusien saksalaisten kavereitteni kanssa uimassa kuumassa lähteessä. Oli niin ihana fiilis jo alkuillasta. Kuuntelin, kuinka yks oli ihan ihastunu ja toisella tyttöystävä tulee tänne Islantiin moikkaamaan. Moni täälä kevään huumassa rakastuu 🙂 Sitte kuuman lähteen jälkeen lähettiinki ihan extempore kävelylenkille. Kiivettiin sellaselle pienelle vuorelle yön aikaan ja katseltiin kauniita tähtiä ja kuuta. Sielä ylhäällä kaikki oli niin täydellistä, kaiken yläpuolella. Tuuli paljon, mutta yö oli niin kaunis. Mulle tuli kuitenki vähän vilu siinä yötä ihmetellessä, että päätettiin sitte mennä uudestaan kuumaan lähteeseen lämmittelemään! Oli ihan uskomattoman mieletön fiilis, kun oli kiivennyt ja kylmettynyt ja sitten laskeuduin vaan kuumaan veteen. Aamuyöstä alko tuulla enemmän ja rakeita sato, kun lilluin kuumassa vedessä. Juttelin saksalaisten kanssa englanniksi ihan kokoajan ja meillä oli niin paljon puhuttavaa. Meidän retki päätty vasta viideltä aamuyöstä ja nukuin siis viime yönä ruhtinaalliset 3 tuntia. Mutta fiilis oli ihana ja jatkui aamulla.

Heräsin hymysuin ja suuntasin tallille. Siivosin boksit ennätyskepeesti ja ratsastus oli tänään ihanaa. Kaikki on ollu niin täydellistä, että voi ihanuus. Sydänhän tässä ihan pakahtuu, kun elämä tarjoaa ihania hetkiä.


Yksi vastaus

  1. Sanna sanoo:

    tippa tuli linssiin ku luin näitä. olet rakas <3 kauhee fiilis ku en oo seurannu. luen nyt kaikki ja sit pysyn perässä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *