Luokittelematon

Arkipäivää

05.04.2011, suttura

Tänään oli kyllä sellanen olo, ettei bokseja meinannu jaksaa siivoilla taas. Vähän väliä alkaa oikeesti ärsyttää se joka päiväinen tallin siivoominen. Heh, enpäs taida tykätä rutiineista liiemmin 🙂 Mutta, bokseja siivoillessani ehtii ajatella kaiken näköistä ja tänään mietin nuoria orejani. Olen päässyt niiden kanssa eteenpäin ja nyt on sellainen olo ollut hetken, että jotain palautetta haluaisin saada. Hevoset on nyt ratsastettu enemmän muotoon ja pehmeämmiksi. Kaikki menee pikkasen paremmin, mutta vähän on myös hankaluuksia.

No, sitten emäntä marssi talliin ja kertoi ratsastavansa tänään minun hevoseni. Sepäs tuli kuin pyynnöstä 🙂 Joten nyt sain sitten palautteeni. Minun pitää ratsastaa kiemurauria enemmän ravissa ja yrittää olla vähän nopeampi/vahvempi hevosille, jotta saan ne menemään myös kovempaa vauhtia kontrolloidusti. Oli ihan kiva saada kuulla, että ole tehnyt ihan hyvää työtä. Ainoa vaan, että tunnen itseni hieman liian ”pieneksi tytöksi” nuorille oreille. Jostain pitis löytää vähän lisää itsevarmuutta ja vahvuutta tälle tytölle.

Tänään aamulla syntyi kaksi pientä karitsaa lampolaan, joita riennän kohta katsomaan. Ne ovat niin söpöjä ja ihanan valkoisia karvapörröjä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *