Luokittelematon

Auringon paisteessa

15.02.2011, suttura

Huhhuh! Onpas hassua, että on jo helmikuun puoliväli meneillään. Tuntuu, että ei kyllä olla saatu paljon aikaan hevosten kanssa viime viikkoina. Minä olen ratsastanut nuoria ja isäntä on treenannut kisoja varten. Kävimme kaksissa kisoissa katsomassa ja isäntä kisasi ihan hyvällä menestyksellä. Tosin tässä vaiheessa hevoset ovat vasta treenin alkuvaiheessa ja ehtivät kehittyä vielä paljon kesään mennessä.

Sää täällä vaihtelee aika paljon ja on ollut niin kurjan tuulista ja sateista, että ulkona ratsastaminen on ollut hieman hankalaa. Onneksi tänään paistaa aurinko ja  maa on jäässä. Pakkastakin riittää ja nenää kipristää.

Tänne meidän tilalle saapui yksi tanskalainen nainen, joka on ollut täälä 8 vuotta sitten töissä. Hän on hyvää pataa emännän ja koko perheen kanssa ja tuntee myös tallin hevoset. Hän viipyy luonamme 10 päivää ja on kaikessa mukana. Hän ratsastaa hevosia ja höpöttää vaikka kuinka paljon isännän ja emännän kanssa. On todella hassua, kuinka erilailla he kommunikoivat tanskalaisen tytön ja minun kanssani. On kiva kaverustua ja jutella tallilla, sillä kaikki on aina hauskempaa yhdessä. Ratsastin eilen vain kaksi hevosta, sillä olen pitänyt 4 päivää vapaata ratsastuksesta polveni takia. Se kipeytyi silti vieläkin. No, eiköhän se jo kohta parane!

Nyt on meneillään kyllä sellainen jakso tässä ratsastuksessa ja tallitöissä, että motivaattoreita pitää etsiä. On vähän tylsää kun ei voi kunnolla ratsastaa polven takia ja muutenkin nuoret hevoset ovat hieman tylsää kauraa tässä vaiheessa. Haluaisin niin treenata hevosia ja tuntea edistystä, mutta eiköhän se taas kohta ala sujua.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *