Luokittelematon

Aurinko lämmittää

08.02.2011, suttura

Täällä sitä ratsastellaan lumisessa säässä ja auringon paisteessa. Hevosilla ihanasti turpa huurussa ja hengitys höyryää. Aurinko paistaa taivaalta kirkkaana ja suurena, pilvet reunustavat maisemaa kauniisti ja lumi kimmeltää.

Ratsastan nuoria hevosia tänään ulkona ja menemme traktorin jälkiä pitkin. Saan kokeilla tänään 2 uutta hevosta, joilla on aloitettu ratsastus viime vuonna. Toiselle pitää treenata ravia paremmaksi ja toisella antaa vain mennä ja ratsastaa. Oli aivan ihanaa ratsastaa talvisäässä, vaikka korvia hieman palelikin..

…Päiväni päättyi hymyyn… Leveään sellaiseen. Sillä isäntä kysyi minulta, että haluaisinko kokeilla sen yhtä hienoa oria? Tottakai!

Oli aivan ihanaa ratsastaa sillä. Isäntä tuli kanssani ratsastamaan auringon laskuun ja olo oli aivan mahtava.. Kummallakin oli hienot hevoset ja sain töltätä ihanalla hepalla, joka oli herkkä ja koulutettu. Nämä hetket ovat niitä parhaita 🙂


Yksi vastaus

  1. Sirkka-Liisa sanoo:

    Voi, Suvi, miten onnellinen olen puolestasi, että saat toteuttaa unelmiasi! Luin kaikki matkakirjoituksesi kerralla palattuamme kotiin Espanjan matkalta. Kiva oli viettää muutama viikko auringon lämmössä, mutta ihana on taas olla kotonakin, varsinkin kun saimme Veikon tyttären koiran mukaamme Nurmijärveltä kahdeksi viikoksi. Nyt ulkoilutamme Lassieta, Nestoria, oikein urakalla, ja nautimme lainakoirasta.
    Sinulle KAIKKEA HYVÄÄ toivotan sydämeni pohjasta saakka! Sirkka-Liisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *