Luokittelematon

Elämä

15.03.2011, suttura

Kun olen täälä Islannissa ollut, on monen moista asiaa tapahtunut maailmalla. Japanissa vaikeuksia ja monta elämän käännettä ystäväpiirissäni Suomessa. Elämällä on niin monta tapaa muuttua ja muuttaa ihmistä.

Itse olin niin iloinen omasta elämän muutoksestani, kun tulin tänne Islantiin. Nyt minusta on alkanut tuntua siltä, että olen saanut täälä aika paljon uusia ajatuksia elämästäni. Melkeinpä tekee mieleni taas lähteä Suomeen vaihteeksi 🙂 Täälä perheessä eläminen on opettanut paljon ja hevostenkin kanssa olen saanut puuhata kaiken näköistä. Kuitenkin tuntuu, että elämästäni puuttuu jotain olennaista täälä. Kaipaan eloisia ja onnellisia ihmisiä ympärilleni ja uusia haasteita. Täälä alkaa kaipaamaan ihmisiä maaseudulla, kun ei tule kuin perheen keskuudessa enimmäkseen oltua. Minä huomaan kaipaavani kaiken näköistä pientä tekemistä elämääni. Biletystä ja ystävien kanssa tekemistä. Haluan saada aikaan enemmän. Täälä olen tallilla tietysti tehnyt kaikenlaista, mutta jotakin lisää tarvitsen.

Olen oppinut ymmärtämään islantia jonkin verran ja muutama sanakin suusta tulee. Olen löytänyt maaseudulla sisäisen rauhan sisälleni ja osaan myös vain ”olla” nykyään. En ole enää stressaantunut tai ajattele liikaa kaiken näköistä turhaa. Olen taas löytänyt uusia puolia itsestäni ja elänyt yhden unelman.

Elämä jatkuu ja polkuni saattaa kohta muuttaa suuntaa. Olen kiitollinen jokaisesta päivästäni ja jokaisesta hetkestäni. On ihanaa olla, elää ja tuntea.


Yksi vastaus

  1. ellulillu sanoo:

    Hepat on kivoja!!!! Mustaki on tullu oikee meedio!! Sul on varmaa tosi kiva loma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *