Luokittelematon

Elämän hienoja hetkiä

30.05.2011, suttura

Makoilen majoitustalossa Myvatnilla. Ihana yhden hengen huone ja kutsuva sänky puhtaine valkosine lakanoineen. Istun ja mietiskelen, elämä on ihanaa. Matkaseuranani on Kentsu ja Raija Suomesta ja matkustelemme Islantia ympäri autolla muutaman päivän. Sain isännältä vähän vapaata ja olen niin iloinen näistä rentouttavista päivistä, että tän jälkeen jaksaa tehdä vielä viimeisen kuukauden Islannissa hyvinkin. Sitten heinäkuun puolella oliskin paluu Suomen maaperälle.

Eilen ystäväni hakivat minut tilaltani ja suuntasimme itään. Kävimme katsomassa paria hienoa vesiputousta ja jäätikköä. Víkissä kävimme kaupassa ostamassa eväitä ja ihailimme mustaa hiekkarantaa. Sitten käännyimme sateisessa kelissä takaisin ja suuntasimme Reykjavíkiin. Oli ihana kävellä iltaisessa kaupungissa ja katsoa auringonlaskua mereen.

Tänä aamuna nukuimme hyvin kymmeneen asti ja sitten lähdimme ajamaan kohti pohjoista. Menimme siltojen ja tunneleitten kautta, ajaen läntisiä vuonoja. Pysähdyimme kanjonilla ottamassa kuvia ja syömässä Akureyrissä. Nyt saavuimme äsken Myvatnille ja lepäilemme hetken. Seuraavaksi olisi vuorossa kuumat lähteet ja niiden vedessä uiminen. Ihanaa päästä lämpimään veteen, sillä ilma on +2 astetta. Todella vilu, sillä myös kylmä tuuli puhaltaa pohjoisesta.

Ostimme kaupasta mansikoita, kermaa, kuohuviiniä ja suklaata, joten illasta on tulossa ihanan ikimuistoinen. Ystävien kesken ihanassa maassa, unelmiä eläen ja jokaisesta hetkestä nauttien. Kiitos elämä! 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *