Luokittelematon

Ensitutustuminen

13.01.2011, suttura

Toinen yöni meni ihan hyvin ja nukuin melkein katkoitta. Heräsin aina silloin, kun olisin kierähtänyt omassa sängyssäni, sillä tämän hetkinen sänkyni on puolet omastani. Menee varmasti hetki tottua siihen, etteivät lakanat ole satiinia ja kaikki vaatteni tuoksuvat hevoselle.

Aamu 8 menen ruokkimaan kaikki tallin hevoset ja lakaisen lattian. Hiki nousee pintaan ja hevoset ovat innoissaan. Aamutallin hoidettuani suuntaan itsekin syömään ja puolisen tunnin päästä jatketaan tallihommia.

Ensin tehdään töitä nuorten hevosten kanssa. Juoksutimme ensimmäisenä päivänä 4 nuorta oria ja nousin niiden satulaan hetkeksi istumaan. Nousin selkään kummaltakin puolelta, jotta ne tottuisivat siihen. Heiluttelin käsiäni ja höpöttelin niille selästä. Jotkut olivat ihmeissään ja säikähtivät hieman uudesta ulottuvuudesta, mutta kaikki meni hyvin.

Nuorten hevosten jälkeen sain ratsastaa kahta jo pidemmälle koulutettua ja ratsatettua hevosta.  Ratsastin niitä sisällä ja tutustun niihin. Hevoset vaikuttavat ihan tavallisilta ja käyn perusjuttuja läpi niiden kanssa.

Päivän aikana siivoilen karsinoita ja lopuksi ruokimme taas hevoset. Onpa ihanaa olla taas tallilla 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *