Luokittelematon

Ihana Toukokuu!

01.05.2011, suttura

Tätä päivää oon oottanu! Kesän varma tulo kolkuttaa jo ovelle ja ootan vaan ihania aurinkoisia päiviä. Nyt on ollu ihania aurinkoisia päiviä yks viikossa ja kaikki muut päivät ollu sateisia. Mutta tuuli ei onneks oo enää niin kylmää ja nurmi jo vihertää kauniisti. Hanhia ja joutsenia ja meriharakoita lentelee ympäriinsä. Oriit ja tammat kevät meiningeissä ja lampaat senku lisääntyy. Pikkuset karitsat juoksentelee lampolassa ympäriinsä ja on niin sulosia.

Kohta on omat synttärit ja saan tehä nami nami kakkua!  Lupasin tehä synttäri ruot ite ja jotain suomalaista 🙂 Meillä on ainaki 4 synttärit lähiaikoina tuttavapiirissä täälä, joten kivaa.

Oon onnistunu hyvin hevosten treeneissä ja päässy eteenpäin. Oon löytäny uuden lempparihepan. 5 -vuotias tamma, jolla on oma tahto aika luja ja se on tosi lapsellinen välillä. Pelkää vähän kaikkee ja ei jaksais tehä töitä kunnolla ja heittää aina kielen yli kuolaimesta. Oon ratsastanu sitä sisällä 3 kertaa peräkkäin ja laittanu kunnolla sen töihin ja koonnu paljon. Sitte juoksutin sen rennoks ja ratsastin pari kertaa ulkona ja nyt se on tosi paljon parempi. Sain isännältä erityismaininnan, että olin tehny hyvää työtä. Oli kiva ku isäntä katteli tallin ovella ku ratsastin tammaa. Palatessani tallille isäntä sanoi, että meni hyvin ja kiva nähdä, että olin saanut hevoselle paljon suuremmat liikkeet. Ja sitte isäntä antoki mulle heti uusia hevosia ratsastettavaks ja nyt oon tosi ilonen! Sain hyvän nuoren oriin ja tammoja. Tuntuu hyvälle, kun saa tunnustusta.

Elämä hymyilee.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *