Luokittelematon

Islannin taikaa

04.02.2011, suttura

Oltiin keskiviikkona islannin oppitunnilla kirjastossa, sinne kokoontuu kaikki tässä lähistöllä työskentelevät ulkomaalaiset.. Oli pari tyyppiä englannista ja saksasta ja tanskasta, mä olin toistaseks ainoo suomalainen. Opeteltiin laskemaan islanniks ja luettiin vähän lasten kirjoja ääneen, hauskaahan se on. Kyllä jotain jo osaa sanoa.

Olen tutustunut yhteen saksalaiseen ja kahteen tanskalaiseen tyttöön hyvin, sillä hekin ovat täälä lähistöllä talleilla töissä. He saivat tilalta auton lainaksi, joten suuntasimme oppitunnin jälkeen uimaan. Kaipaan hieman saunan lämpöä, mutta kyllä kuuma lähde vei sen kaipuun pois! Kävimme suihkussa ja suuntasimme ulkoilmaan.. Kuuma höyry nousi illan pimeyteen, edessäni oli 4 erilaista kuuman lähteen allasta. Ensimmäiseksi suuntasimme viileimpään niistä ja uimme kaikki tallin rasitukset pois. Uinti teki todella hyvää kaikille lihaksille. Sitten löhöilimme ja nautimme rentoutuen kuumassa ihanassa altaassa. Tähtitaivas oli kaunis ja säteilevä, ilta tuntui täydelliseltä. Lumi satoi hiljalleen olkapäilleni ja hiuksiin, kuuma höyry nousi ilmaan jättäen siihen kauniita kuvioita.. hengitin syvään ja nautin.

Oli hauskaa jutella kaikkea saman ikäisten kanssa, sillä meillä oli paljon yhteisiä kokemuksia. Juttelimme perheistämme, tallitavoista, hevosista ja islantilaisista tavoista. Kaikki me ainakin kaipasimme salaattia ruokapöytään, joten uimisen jälkeen suuntasimme läheiseen Pizzeriaan syömään isot annokset kanasalaattia. Ai, että teki hyvää!!

Näinpä siis tulen viettämään jokaisen keskiviikkoni tästä lähtien!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *