Luokittelematon

Kesäkuun kylmyys

09.06.2011, suttura

Miten tää nyt näin meni! Täälä saa pitää tiukasti takin päällä ja tuulta riittää niin vimmatusti. Kesäkuusta ei tietoakaan, paitsi onneks vihreät nurmet ja muutama voikukka. Kyllä sitä nyt Suomessa kelpaa olla ku on lämmin! Suomi +30 vastaan Islanti +10…. Voitte vaan arvata kummassa just nyt haluisin olla 🙂

No kaiken se kestää. On täälä ihan kivaa silti, viimesiä kuukausia viedään ja olosta nauttien. Nyt on meneillään jalostusnäyttelyt, joten kaikki hevoset mitä me ollaan treenailtu, on nyt valmiita. Isäntä vie näyttelyihin joka päivä tällä viikolla monta hevosta ja me tallitytöt puunataan hevoset hienoiks. Oon saanu ihanan työkaverin tänne, joka tekee mun kanssa kaikkee kivaa kokoajan. Me ollaan tallilla ja jaetaan työt yhessä, käydään välillä yhes ratsastamassa ja vapaa-aikana kuunnellaa musaa ja kudotaan. Ihanaa!

Sitte mä lasken myös päiviä… Aamukampa vähenee aina yhellä joka aamu ja tuntuu hauskalle, koska on innoissaan kotiinpaluusta ja toisaalta hieman haikeena lähtee myös täältä. Mutta mulla on vielä yli kuukauden päivät edessä, joten ei muuta ku eteenpäin eläväisin mielin!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *