Luokittelematon

Mieletön fiilis

16.02.2011, suttura

Aivan sairaan ihanaa!

Tänään oli kaunis päivä heti aamusta ja päätin, että tänään teen kaikki hyvin ja hymyilen. Ja niin tapahtu! Ajatus muuttaa kaiken.

Aurinko paisto ja sää oli maailman ihanin. Kauniit pilvet taivaalla ja kevät tuntui ilmassa, aurinko lämmitti ihanasti kasvoja. Hevoset menivät kaikki tänään aika hyvin ja polvikin alkaa olla kohta kunnossa. Ratsastin viittä hevosta tänään ja sen jälkeen tuntui kyllä polvi vähän huonolta, mutta kyllä se siitä.

Ratsastin nuoria hevosia tänään ulkona ja melkein kaikkia voi jo ratsastaa yksin. Oma musta lemppari oriini meni hyvin, vaikka meinasikin vähän alkaa viedä minua laukassa. Sillä oli kevättä rinnassa selvästi! Mutta on ihanaa ratsastaa sillä, koska se kuuntelee minua ja haluaa tehdä yhteistyötä. Tuntuu kuin olisimme toisillemme luodut. Pikkuhiljaa kaikki hevoset paranevat ja kohta alkaa jo jotkut ottaa ensimmäisiä tölttiaskeliaan. Oli ihana olla tallilla, kun tanskalaistyttö oli mukana. Me ratsastimme yhdessä, siivosimme boksit ja höpöttelimme kokoajan jotain. On niin kivaa, kun on joku jonka kanssa jakaa ajatuksia.

Tallipäivän jälkeen suuntasin islanninkielen tunnille ja uimaan toisten tanskalaistyttöjen kanssa. Uima-altailla puhuin myös ensimmäisen islantilaisen pojan kanssa ja höpöttelimme kaikista islantilaisista tavoista ja kesän festivaaleista 🙂 Lämpimässä altaassa makoillen ja rentoutuen on niin ihana olla vain ja nauttia elämästä. Mietin mitä kaikkea ihanaa elämässäni onkaan ja tuijottelin taivasta. Oli rauhoittavaa.


Yksi vastaus

  1. Krisse sanoo:

    Moron Suvi! Sä vaan oot niin positiivi, kiva lukea sun elämästä siellä. Asenne ratkaisee – aina! Niinän se menee.
    Krisse
    http://krissen.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *