Luokittelematon

Polven mysteeri

24.03.2011, suttura

Hehee nyt tajusin miks mun polveen on tullu ongelmia. Se johtui sittenkin satulasta.. Mulla on täälä käytössä sellanen vanhempi satula, ei mikään super vanha, mut kuitenki. Siinä menee polvituki hieman viistosti eteenpäin ja siipi kanssa. Kun siinä istuu rennosti, tulee sellanen vanha islantilainen ratsastustyyli, jolloin jalat valuu eteen. Sitte ku mä yritän ratsastaa sillä ni joudun kokoajan korjaa omaa istuntaani ja yrittää pitää jalat taempana ja sillon tulee ongelmia. Oon saanu nyt välillä ratsastaa emännän uudemmalla satulalla ja sillä ei oo mitään ongelmia istunnan kanssa, satulalla on tosi kiva ratsastaa. Nyt koitan aina vuorotella emännän kanssa et saisin ratsastaa paremmalla satulalla, sillon ku emäntä ei ratsasta 🙂 Kyllä se vaan vaikuttaa tosi paljon ratsastukseen, että satula tukee istuntaa, eikä tappele kokoajan vastaan. Lisäks emännän satula on lyhyempi ja kaikin puolin pehmeempi niin ratsastajalle kuin hevosellekkin.

A good saddle doesn´t make you a good rider, but a good rider needs a good saddle.

Ratsastin eilen pitkästä aikaa kuusi hevosta. Olin kyllä ihan väskä ku pääsin sisään ja siitä sitte jatkoin kuumille lähteille. Oli ihana uida vähän ja kellua kuumassa vedessä työpäivän jälkeen.


Yksi vastaus

  1. Sirkka-Liisa sanoo:

    Hei! Luin taas pitkästä aikaa useamman päivän blogisi. Olet saanut varmasti paljon lisää elämänkokemusta ja muisteltavaa sitten kiikkustuoli-iässä! Niinhän se on, että poissa hyvä, mutta kotona paras. Mutta sitä ei tiedä, ennenkuin kokeilee elämää muuallakin. Hienoa, että selvisit flunssastasi ja polvivaivasta. Kevättä kohti mennään, ja nautitaan auringosta ja ulkoilmasta niin siellä kuin täälläkin. Voi hyvin! Rakkain terveisin Sirkka-Liisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *