Luokittelematon

Reykjavik

04.04.2011, suttura

Olipas aivan ihana viikonloppu!

Lähdettiin tanskalaisten tyttöjen kanssa lauantai-iltana kohti Reykjavikia. Oli ihana fiilis, koska lähdettiin vain kolmisteen katsomaan jäätölttikilpailuja ja bilettämään. Käytiin kaupassa ja Subwayssä ostamassa matkaevästä ja kuunneltiin hittimusaa ajellessa. Aurinko paisto ja keväinen olo valtas koko tyttöporukan!

Kilpailuissa oli hienoja ratsukoita ja huikea fiilis. Kaikki taputti ja oli mukana hienoissa suorituksissa. Tapasin kisoissa myös suomalaisia tuttuja paljon. On hauskaa, että alle 7 pisteen kilpailusuoritukset eivät oikeastaan näytä enää niin hyviltä. Sitten, kun pisteet on 8-9 tasoa, niitä jaksaa jo katsoa. Ja kilpailuissa nähtiin jopa 10 pisteen tasoista tölttiä. Siitä ei sitten enää silmä irronnutkaan! Oli aivan mahtavaa nähdä niin tasokas ja tasapainoinen, harmoninen suoritus. Ei yhtäkään virhettä. On se vaan kiva, kun täälä riittää hyviä hevosia ja ratsastajia.

Sitten kisoista lähdettiin kohti Reykjavikin keskustaa. Vaihdoimme autossa bilevaatteet ja lisäsimme hieman meikkiä. Sitten ei muuta kuin baanalle! Katselimme kauppojen ikkunoita ja Reykjavikin yötä. Menimme yhteen kivan näköiseen baariin, jossa soitti hottis nais dj. Istuskelimme ja kuuntelimme hyvää musiikkia ja loppuyön tanssimme villisti tanssilattialla. Meno oli hyvä ja fiilis korkealla. Ihanaa, kun olen saanut näin ihania ystäviä täälä Islannissa. Meillä oli täydellinen matka ja olimme kotona vasta klo. 6 aamulla.

Sunnuntai menikin sitten lepäillessä ja tytöt tulivat meille katsomaan leffaa. Nautimme aurinkoisesta päivästä kuistilla ja jatkoimme tanssi fiilistä Step Up leffalla 🙂 Näitä päiviä lisää!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *