Luokittelematon

to Iceland – Islantiin

10.01.2011, suttura

Suvin  ja Ninnin lentomatka Islantiin

Icelandair FI343

07.01.2011   klo. 14.25.

Helsinki – Reykjavík (Keflavík)

Lähtölaukaisu

Tästä alkaa aivan mahtava matka. Helsinki-Vantaan lentokentällä hyvästelen rakkaat ystäväni Juuson ja Nooran ja samassa vastaani kävelee pitkäaikainen ratsastuskaverini Ninni Kullberg… Olemme menossa molemmat Islantiin, samalla lennolla samasta syystä. Rakkaudesta islanninhevosiin ja Islantiin.

Nyt istumme koneessa ja ylitämme Norjan vuoristoa, aurinko hyväilee koneemme siipiä ja olo on niin keveä. Pilvet uinuvat taivaalla ja lennämme kohti unelmaa… Hassua ajatella miten kaikki muuttuu hetkessä. Astuin koneeseen ja soitin viimeiset puhelut, sammutin kännykän ja  tunsin lentokoneen moottorin voiman siipiemme alla. Nyt sitä mennään!

Tunnelmia ilmasta

Jätin Suomeen koulun odottamaan, työpaikan ja kaikki ystävät.. Nyt on edessä vain uutta ja tuntemartonta. Lennän Atlanti yllä, pilvien lomassa nauttien vapaudesta ja vaivun uneksimaan. Silmä lepää taivaan rannassa, ei olle kiire, eikä hoppua minnekään. Ykseys ja rauha vallitsee täälä  pilvien päällä.

Eteläisellä puolella konetta paistaa aurinko ja kuu,samaan aikaa taivaalla. On niin hauskaa jutella Ninnin kanssa elämästä ja unelmista. Olimme yhdessä Feif Youth Cupissa Itävallassa ratsastamassa ja kisaamassa. Nyt Ninni on Hólarissa opiskelemassa ja minä vasta saavun Islantiin. Täynnä intoa ja jännitystä, valmiina uusiin seikkailuihin!

Oli ihanaa viettää Uusi vuosi bilettäen ystävien kanssa Helsingissä ja pitää läksiäiset. Pakata mukaan vaan minimi määrä tavaraa ja haastaa itsensä.  Matkalaukku painoi vaan 13kg ja vaikka oonki tottunu hulluun määrään voiteita ja meikkejä, otin vain pari purkkia mukaan.

Saa nähdä miten nopeesti pääsen taas heppajuttuihin mukaan, sillä en ole ratsastanut kesän jälkeen ku yhden kerran. Oon ollu niin täysilä tekemässä kosmetiikkajuttuja, että ehin käydä vain kerran Dynurissa  Jutan kanssa maastossa. Se oli eilen ja mulla on peppu ihan kipee nyt 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *