Luokittelematon

Töltti työskentelyä

21.03.2011, suttura

Olipas kiva viikonloppu! Olin taas Winterillä ja sielä oli kaksi suomalaista tyttöä kanssa töissä ja meillä oli niin hauskaa. Sain taas olla sosiaalinen ja iloinen 🙂 Oli ihana jakaa kokemuksia ja jutella saman henkisten tyttöjen kanssa. Kävimme katsomassa Geysireitä ja Gullfossta. Olimme mukana tuomaroimassa pikku kisoja ja kudoimme yhdessä, kuin kanat orrella. Oli niin virkistävää, että nyt on taas parempi olla täälä Islannissa. Täälä kun tarvitsee hieman ihmisiä ympärilleen ja jutteluseuraa. Kaiken ihanan maaseudun keskellä.

Tänään oli niin kaunis päivä, aurinko paistoi ja tuuli yltyi vasta illaksi. Aamupäivällä veimme kaikki tammat lenkille ja iltapäivällä ratsastin taas niitä ihania 4 -vuotiaita orejani. Ne ovat aika kivasti edistyneet ja nyt koitan vain treenailla kaikkia askellajeja niillä. Työstän kuuliaisuutta ja teen paljon väistöjä ja taivutuksia.

Sain yhden uuden oriin, jota on ratsastettu jo vähän enemmän ja sillä on kaikki askellajit. Mutta ravi on aika heikko ja töltti passitahtinen. Hevonen on aika jäykkä ja täysin vino oikealle. Olen nyt ratsastanut sitä kolme kertaa ja koittanut ratsastaa sitä rennoksi alas eteen. Paljon on töitä, mutta onneksi hevonen on tosi mukavan oloinen ja kiva. Huomena ajattelin juoksuttaa sitä ja koittaa saada sitä pehmeämmäksi vasempaan suuntaan. Hieroin sitä myös viime viikolla ja sen ylälinja ja monet tärkeät lihakset olivat todella jumissa.

Nyt on hyvä fiilis ja toivon lisää aurinkoisia kevät päiviä ja kivoja hetkiä hevosten kanssa!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *