Luokittelematon

uusia oivalluksia

26.01.2011, suttura

Täälä sitä nyt sitte ratsastellaan nuoria hevosia ja kävin tänään ensimmäistä kertaa ulkona kahen nuoren kanssa. Edessä oli vanhempi hevonen ja me mentiin perässä. Tärkeintä oli, että hevoset kulkis eteenpäin ja tottuis ulkoilmaan. Hyvinhän se meni! Ainoo juttu oli, että monet pelkäs ku tiellä oli jäätyneitä lätäköitä jotka petti alta. Ratsastin myös kahta muuta hevosta ulkona, joita olin ratsastanut kerran aikaisemmin samalla lailla. Kaikki hevoset olivat virkeitä ja ihmeissään ulkona. Osa oli kuitenkin kuuliaita, toiset vain menivät. Kaksi hevosta oli niin innoissaan, että ne heittivät vähän pukkejakin ja laukkasivat ihan oman mielen mukaan ja sain yrittää komentaa niitä aikalailla. No, ainakin olivat eteenpäinpyrkiväisiä.

Menin tänään niin mieletöntä ravia, että huhhuh!! Oon menny kisoissa Itävallassa yhellä hevosella ravia, josta sain 9 pistettä, mut nää on vähintään yhtä hyviä! Aivan älytön askel. Pitää yrittää opetella istuu alhaalla rentona, mut välil on kyl pakko keventää vähän. Yks nyt alotetuista hevosista menee ehkä Lansmótiin kesällä, saapi nähä miten se kehittyy 🙂

Onpas aika siistii ratsastaa hyvii hevosii. Mut kyllä töitä riittää niissäki aikalailla ja nyt se ratsastus oikeestaan vasta alkaaki ku päästään ulos menee ja treenailee. Nyt alkaa olla perusasiat kunnossa ja aletaan ratsastaa tölttii kans nuorilla. Tänään vasta päästiin pitkästä aikaa ratsastaa ulos, koska täälä on ollu niin märkää ja tuulista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *